| Autor |
Wiadomość |
|
katamaran
Dołączenie: Czw Sie 20, 2009 1:15 pm Posty: 2
|
 Flotis - co o tym sądzicie?
Właśnie przeczytałem w dzisiejszych aktualnościach artykuł o tym tanim monitoringu i nie wiem co o tym sądzic, byłem na stronie producenta i tam piszą ze miesięcznie płaci się 1 zł. za urządzenie, zastanawiam sie nad zainwestowaniem. Może ktos juz korzysta i mógłby podzielic się swoją opinią?
|
| Czw Sie 20, 2009 1:24 pm |
|
 |
|
jozin
Dołączenie: Pią Sty 30, 2009 1:06 pm Posty: 51
|
 Re: Flotis - co o tym sądzicie?
Niestety nie pomogę, nie mam firmy/floty pojazdów. Ale rzeczywiście korzyści z użytkowania systemu dla użytkownika (szefa) wyglądają ciekawie, szczególnie "Kontrola wykorzystania pojazdów do celów prywatnych" 
|
| Pią Sie 21, 2009 8:37 am |
|
 |
|
sebo
Dołączenie: Wto Sie 04, 2009 11:05 pm Posty: 13
|
no koszty zakupu urządzenia i ta pózniejsza złotówka miesięcznie na abonament - do przyjęcia. Katamaran, a dużą masz flotę?
|
| Pią Sie 21, 2009 1:47 pm |
|
 |
|
PIORUN
Dołączenie: Wto Lut 10, 2009 9:18 am Posty: 28
|
na dzień dobry wszystko wygląda ciekawie.... jak chcą zdobyć klienta
|
| Pon Sie 24, 2009 10:11 am |
|
 |
|
rafdaf
Dołączenie: Pią Sie 21, 2009 10:12 am Posty: 3
|
Ściągałem niedawno na zlecenie szefa  oferty kilku firm zajmujących się zarządzaniem flotą i monitoringiem i flotis faktycznie wypada najtaniej. Co do reszty to trudno polemizowac, bo to zalezy co komu potrzebne.
|
| Pią Sie 28, 2009 10:24 am |
|
 |
|
katamaran
Dołączenie: Czw Sie 20, 2009 1:15 pm Posty: 2
|
Co miałes na mysli z tym "trudno polemizowac"?:)
|
| Wto Wrz 01, 2009 1:00 pm |
|
 |
|
shrek
Dołączenie: Wto Wrz 01, 2009 12:14 pm Posty: 5
|
rzeczywicie brzmi kusząco:) zastanawiam sie tylko jak to jest z tym monitoringiem w swietle przepisów o prawach pracownika , wiecie mobbing itd. Jak dla mnei dosc kontrowersyjny temat. Pracowac ze swiadomoscia, ze ktos "patrzy ci na rece", jak dla mnie srednia przyjemnośc
|
| Wto Wrz 01, 2009 1:11 pm |
|
 |
|
piernix
Dołączenie: Wto Lut 10, 2009 11:57 pm Posty: 44
|
Wszystko fajnie brzmi na papierze. Pamiętajmy o tym, że tak jak np. z nawigacją czy innymi usługami abonamentowymi, liczy się jeszcze możliwość aktualizacji oprogramowania (np. map). Nie znam firmy, ale poczytałbym co oni, oprócz systemu, mają jeszcze do zaoferowania. Bo może to jest propozycja bez perspektyw na dłuższe użytkowanie? Wystarczy spojrzeć jak ostrożnie wprowadzane są systemy monitoringu przez duże, doświadczone firmy.
|
| Wto Wrz 01, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
shrek
Dołączenie: Wto Wrz 01, 2009 12:14 pm Posty: 5
|
Święte słowa  w końcu czego się nie robi żeby zdobyc klienta.
|
| Pią Wrz 04, 2009 2:14 pm |
|
 |
|
forumowicz
Dołączenie: Pią Wrz 04, 2009 2:27 pm Posty: 1
|
Witam!
Aktualizacja zarówno map jak i oprogramowania, wykonywana jest w ramach abonamentu (średnio raz/kwartał), w związku z czym nie są naliczane żadne dodatkowe opłaty wynikające z użytkowania urządzenia i aplikacji dla usługi Flotis. Warto zaznaczyc, że urządzenia aktualizaowane są automatycznie, dzięki czemu Klient ma gwarancję, iż korzysta z najnowszych funkcjonalności usługi, bez zbędnych komplikacji.
Pozdrawiam, FLOTIS.pl
_________________ Flotis - systemy i monitoringi gps http://www.flotis.pl
|
| Pią Wrz 04, 2009 3:11 pm |
|
|